Un any més el Consell Comarcal del Baix Empordà està present a la Santa Market

15/07/2022

És el tercer any consecutiu que el Consell Comarcal aposta per aquesta col·laboració amb l’objectiu de fomentar els valors i les singularitats de la marca Empordà.


La sisena edició de La Santa Market, l’espai transversal de Santa Cristina d’Aro consolidat ja com l’epicentre de l’oci vespertí i nocturn a la Costa Brava, s’ha inaugurat aquest divendres, 15 de juliol, amb la presència del seu Director General, Julio Rico; el vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà i conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé i el primer tinent d’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Josep Xifra. 

Es tracta del tercer any consecutiu que el Consell Comarcal aposta per aquesta col·laboració amb l’objectiu de fomentar els valors i les singularitats de la marca Empordà, tot apostant per posar en relleu emprenedors i empreses privades del territori. 

L’edició d’enguany ha obert les portes de manera oficial a les 18 h d’aquest divendres i, permetrà gaudir d’activitats com la Festa Boho Chic, la Fira de Abril, el Carnaval d’Estiu o la Zona Kids, entre d’altres. A més a més, la Santa Market 2022 compta amb la presència de més de 60 creadors i artesans de la zona que ofereixen propostes originals i de qualitat, així com 32 propostes gastronòmiques diferents i excel·lents. Tampoc cal deixar de banda les 250 actuacions musicals que acollirà aquest any, totes elles gratuïtes, d’estils diversos i per a tots els públics. 

El Consell Comarcal del Baix Empordà serà present a l'esdeveniment, que finalitza el 31 d'agost, amb un tòtem a l’entrada del recinte i fulletons que es poden aconseguir a l’entrada que ofereixen informació turística del territori i sobre la marca Empordà. Pel vicepresident primer i conseller comarcal de Turisme del Baix Empordà, Xavier Dilmé, "amb la marca Empordà defensem l'excel·lència i el caràcter únic del comerç i els emprenedors de la comarca, que fan de la creativitat la seva font de progrés, la Santa Market i tots els emprenedors que acull en són un clar exemple". Dilmé també destaca que "la col·laboració público-privada és imprescindible per continuar dinamitzant plegats la comarca, per aquest motiu continuarem apostant per projectes com aquest.