Xerrada per a ajuntaments i tècnics sobre el padró (26-11-20)

16/11/2020

Sessió virtual per facilitar informació clau en l’empadronament i les novetats sorgides de la resolució del maig de 2020.

Darrerament han sortit diferents notícies respecte a l'empadronament on s'han denunciat ajuntaments que deneguen el padró per motius diversos i, tenint en compte que estem immersos en una pandèmia provocada per la COVID-19 i que l'accés a la salut és essencial per fer-hi front, és un bon moment per posar a l' abast d'AJUNTAMENTS I TÈCNICS  una sessió formativa que faciliti la informació clau que cal tenir en compte en l'empadronament i les novetats que van sorgir amb la resolució del maig de 2020 (https://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-2020-4784).

 

Per aquest motiu, hi ha programada una sessió virtual el dijous 26 de novembre a les 13.30 que anirà de la mà del Sr. Carles Manel Macian i Villanueva adjunt del Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós.

 

Preguem que formalitzeu la vostra inscripció mitjançant el següent formulari i així us podrem facilitar l’enllaç de connexió.

INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/qyJg7j8b9sPNCR6j6