XI Edició de les JOC - Jornades d'Orientació al Comportament

15/03/2023

Un any més el Consell Esportiu del Baix Empordà, juntament amb l'AE Monells i el CE Bisbal Bàsquet, organitzen la XI Edició de les JOC - Jornades d'Orientació al Comportament.

Les jornades se celebraran el proper dimarts 04 d'abril de 2023 a L’Auditori de l’IRTA de Monells en horari de 18.00h a 21.00h.

 

Aquest any ens acompanyaran: 

Àlex Roca – Atleta i ambaixador de la Fundació Barça - 76% de discapacitat física, dues operacions al peu i havent-se de comunicar amb la llengua de signes. L’esport és un pilar en el seu dia a dia, i és el seu estil de vida per superar-se a si mateix.

Ens farà la xerrada: “El límit te’l poses tu” Posaria èmfasi en les vivències en la primera etapa de la seva vida i aprenentatges per la vida adulta. Temes que s’aborden:

• Respecte per la diversitat

• La importància de l’entorn (equip vital) i de la cooperació

• Confiança en un mateix i autosuperació

 

Olga Praderas - ESPORT I PERSPECTIVA DE GÈNERE – Entrenadora de bàsquet, Directora Tècnica de la UE Maristes, coordinadora de la Jornada de l'Esport Femení i promou la igualtat i vol trencar els estereotips

Ens farà la xerrada sobre “Esport- trencant estereotips”

 

Pep Marí – Psicòleg Esportiu. Apassionat de la psicologia , la viu intensament sobretot en l’àmbit esportiu. Va estar durant 28 anys formant part del Departament de psicologia del CAR de Sant Cugat on va  ajudar a centenars d’esportistes a superar les pors, els errors o els punt s febles. Conferenciant i formadors en matèria de direcció d’equips de persones. 

Ens farà la xerrada “ La gestió del compromís” – durant la sessió parlarem per a què serveix el compromís, de com millorar el compromís d’un esportista i de com millorar el compromís d’un equip.

 
 
Aquestes jornades van adreçades a totes les persones que tenen relació amb l’esport de base. Des de presidents, directors i coordinadors de clubs esportius i d’escoles esportives, passant per entrenadors d’equips de base, àrbitres de categories de base i finalitzant per pares i mares que tinguin fills que practiquen algun esport de base. I com no, aficionats i totes les altres persones relacionades amb l’esport de base.
 
INSCRIPCIONS OBERTES, OBLIGATÒRIES I GRATUÏTES FINS AL 31 DE MARÇ AL SEGÜENT ENLLAÇ:  https://forms.gle/nCvxDVC9ypMEm83e9