Benestar Social i Família

L'Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Empordà és l'encarregada de la gestió dels Serveis Socials de la Comarca en cooperació amb els ajuntaments,  a excepció de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols (municipis amb més de 20000 habitants), que estan constituïts com a Àrees Bàsiques independents. Els Serveis Socials Bàsics de Torroella de Montgrí, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro formen part de l’Àrea bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal, però són gestionats pels mateixos Ajuntaments.

Actualment el Consell Comarcal del Baix Empordà compta amb 4 Equips Bàsics d’Atenció Social (d’ara endavant EBAS): EBAS La Bisbal, EBAS Palamós, EBAS Calonge i Sant Antoni i EBAS Petits Municipis. que gestionen diferents serveis que l’Àrea ofereix.

 

DESTINATARIS

Els Serveis Socials Bàsics i Especialitzats s’adrecen a tota la població en general, i especialment a aquelles persones, famílies o grups socials amb dificultats d’inclusió social, manca de desenvolupament social o d’autonomia personal.

 

DADES DE CONTACTE

Responsable de l’Àrea: Montse Gudayol Portabella

Correu electrònic: ssocials@baixemporda.cat

Telèfon: 972 64 55 43

Adreça: c.Ramon de Cabrera, s/n cantonada plaça Joan Carreras i Dagas, 3 de la Bisbal d'Empordà

Horari: de 8.00 a 15.00h. Cal sol·licitar cita prèvia amb els serveis socials del seu municipi, i aquests són els que faran la derivació al servei.

 

Propostes, suggeriments i opinions

 

 

 

 

Amb la col·laboració de:

Comentaris