Projecte temps de migdia educatiu al Baix Empordà

26/01/2021

Consulta la presentació del projecte i resol l’enquesta preparada.

 

El Consell Comarcal del Baix Empordà forma part de l'Aliança Educació 360, una iniciativa educativa, social i política que promou connectar els aprenentatges que es donen en els diferents temps, espais i recursos de dins i fora dels centres educatius. L'Educació 360 impulsa el treball en xarxa de tots els agents educatius d'un mateix territori, amb l'objectiu d'aconseguir l'equitat i de generar més i millors oportunitats educatives.

Entre els reptes que volem iniciar aquest curs escolar 2020-2021, és el de revisar i ampliar els objectius educatius del temps del migdia, el que anomenen el menjador escolar. Per això, des del Consell Comarcal, impulsem el projecte Temps de migdia educatiu al Baix Empordà, on infants, famílies, entitats, etc. pugueu dir-hi la vostra.

Ho fem amb el suport d'un Grup Motor, format per membres de la comunitat educativa de la comarca i de l'Aliança Educació 360. Volem respondre conjuntament a diverses qüestions: com millorem la coordinació dels agents implicats en el temps del migdia?. Com procurem que els objectius educatius siguin compartits i complementaris en el temps lectiu i en el temps del migdia?. Com capacitem les monitores i els monitors per fer bé la seva tasca?. Com donem més protagonisme als infants en les accions que promovem?

És per això que, com a famílies, us animem a respondre l'enquesta que trobareu a continuació. Ho podeu fer fins al 5 de febrer de 2021.

L'alumnat de 5è i 6è de les escoles públiques de la comarca també ho faran a través de les seves tutories.

Aquestes enquestes, les de l'alumnat i les de les famílies, ens ajudaran a trobar resposta a les preguntes que ens plantegem i així, millorar el temps del migdia.

 

Consulta la presentació del projecte en vídeo: https://view.genial.ly/5ff81c9fbea52a0cee8b72dd/video-presentation-temps-migdia-educatiu-baix-emporda

Famílies, resoleu l'enquesta aquí: https://xarxaconsultors.typeform.com/to/vwYkfA0i