Tramitació telemàtica per sol·licitar l'ajut de menjador escolar curs 2020-2021

30/09/2020

A partir d'aquest dijous 1 d'octubre obrim de nou el procés per sol·licitar un ajut econòmic individual de menjador escolar

 

Podeu sol·licitar l'ajut econòmic individual de menjador escolar  mitjançant el tràmit normalitzat que el Consell Comarcal del Baix Empordà té penjat a la seva seu electrònica. Per accedir-hi cal disposar d’una identificació digital. Si no en teniu, podeu obtenir fàcilment l’idCAT mòbil a través de l’enllaç següent: https://idcatmobil.seu.cat. Per donar-vos d’alta només necessiteu tenir a mà el Document Nacional d'Identitat (DNI) o Targeta d'Identitat d'Estranger (TIE), la targeta sanitària i un mòbil.

Amb la identificació digital caldrà anar a l’adreça https://baixemporda.eadministracio.cat, a la pestanya “Catàleg de tràmits”, i cercar el procediment “Sol·licitud ajut econòmic individual de menjador curs 2020-2021”. Dins d’aquest procediment, a la part dreta, cliqueu “Tramitació electrònica”. És important que NO aneu a “Descarregar instància”.

Una vegada hi hàgiu accedit, us heu d’identificar electrònicament i seguir el procediment fins a arribar al pas 2 de “Formulari” i emplenar els camps que se sol·liciten. Seguidament, continueu el pas 3 “Documents”. En aquesta secció haureu d’escollir la forma d’aportació de cada “documentació obligatòria”. Pel que fa a la “documentació segons el cas”, només cal que la completeu, si escau. Finalment, caldrà que continueu amb el procediment fins a completar el pas 5 “Justificant de recepció”.

 Disposeu de més informació sobre la convocatòria d'aquest tipus d'ajut AQUÍ