Rutes transport escolar

Horaris i parades


AVÍS

 

ALTA SERVEI TRANSPORT ESCOLAR

Us recordem que el termini ordinari per fer la inscripció al servei de transport escolar i tenir garantida una plaça al bus per al primer dia del curs 2023-2024 va finalitzar el 20 de juny de 2023. 

 

A partir d’aquesta data, les noves sol·licituds d’inscripció al transport escolar s’atenen per ordre de registre d’entrada i no es garanteix el servei per al primer dia de curs. Per aquest motiu, l’alumnat que es trobi en aquesta situació NO podrà fer ús del transport escolar fins que no rebi la comunicació d’ALTA, a través d’un SMS de confirmació, per part del Consell Comarcal del Baix Empordà.

 

L’alumnat de postobligatori (batxillerat i cicles formatius), trencament de mapa i privats concertats, pot utilitzar el servei de transport escolar si hi ha suficients places lliures en els autocars de les rutes establertes per a l’alumnat d’educació obligatòria. Les places s’assignen per ordre de registre d’entrada. L’alta al servei es fa a partir del primer dia hàbil d’octubre. Durant l’última setmana de setembre es publicarà la llista de les persones que han obtingut plaça i de les que es mantenen en llista d’espera. Lloc web