Subvencions per al pagament del lloguer

Bo Lloguer Jove'22
Subvencions pagament lloguer fins a 36 anys. 2022
Subvencions pagament lloguer per majors de 36 anys. 2022

 

Subvencions per al pagament de lloguer o cessió d'ús.

Persones joves fins a 36 anys. Any 2022

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el dia 28 de setembre de 2022 a les 9 hores i finalitza el dia  7 d’octubre de 2022 a les 15 hores.

https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits/20246_Subvencions-per-al-pagament-del-lloguer?category=

Subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús.

Per a persones de 36 anys o més.

Avui s’ha publicat en el DOGC la RESOLUCIÓ DSO/1967/2022, de 21 de juny, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva de les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació per a l’any 2022.

El termini per presentar les sol·licituds s'inicia el dia 28 de juny de 2022 i finalitza el dia 15 de juliol de 2022.

En aquesta publicació també es dona a conèixer l'import màxim de lloguer mensual per a l'habitatge o cessió d'ús a la Demarcació de Girona és de 650€

En el supòsit de lloguer d'habitació, no pot ser superior a 350€ a la Demarcació de Girona.

l'enllaç per a sol·licitar la subvenció és: https://habitatge.gencat.cat/ca/detalls/Tramits

 

Convocatòria tancada

Si has rebut un SMS sobre l'ajut favorable del bo jove lloguer 2022, s'han de presentar els rebuts que faltin. No hi ha un termini establert per presentar-los, però a mesura que aneu pagant rebuts de lloguer haureu de presentar-los fins a l'exhauriment de la subvenció.

Els rebuts es poden presentar per l'Àrea privada, amb cita prèvia a les Oficines Locals d'Habitatge o per petició genèrica.

Podeu veure com presentar els rebuts en aquest manual

BO LLOGUER JOVE

Avui s’ha publicat en el DOGC la RESOLUCIÓ DSO/1650/2022, de 26 de maig, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió,  de les subvencions del Bo Lloguer Jove.

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el dia 8 de juny de 2022 a les 9 hores i finalitza el dia 17 de juny de 2022 a les 17 hores.

Les sol·licituds es resoldran seguint l’ordre d’entrada al registre corresponent, amb la documentació completa i correcta, fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària.

En aquesta publicació també es dona a conèixer l’Import màxim del lloguer mensual per a l’habitatge o l’import màxim del preu de cessió d’ús que a la Demarcació de Girona és de 650 euros.

En els supòsit de lloguer d’habitació, no pot ser superior a 350 euros a la Demarcació de Girona.

A les reunions informatives a la ciutadania que estem duent a terme a cadascun dels municipis estem recalcant que cal que els candidats comencin a preparar abans del dia 8 de juny tota la documentació. Donada la brevetat d’obertura dels terminis i que la convocatòria és de concurrència competitiva, estem recomanant la tramitació electrònica.

S’ha actualitzat tota la informació a https://habitatge.gencat.cat/bojove i https://www.baixemporda.cat/ca/carta-de-serveis/habitatge/