Promoció Econòmica

L’Àrea de Promoció Econòmica té l'objectiu de promoure activitats que incideixin en la millora de l’estructura social i econòmica, realitzar activitats formatives per aturats i impulsar iniciatives de foment de l’ocupació, posant en contacte les administracions, els agents social i econòmics, els sectors productius i la ciutadania.

El repte de tots els sectors, és apostar per la innovació, modernització i formació per aconseguir serveis i productes amb més valor afegit, que a la vegada permeti crear ocupació de més qualitat. La competitivitat de l’economia comarcal s’ha d’aconseguir a partir de la innovació, la investigació i els canvis en les estructures organitzatives en tots els sectors, sense oblidar que el nostre factor diferenciador, i que ja de per si ens aporta un avantatge competitiu, és el paisatge i el territori. Des del Consell Comarcal continuarem treballant, amb més força que mai, per oferir serveis de promoció econòmica als ajuntaments i a les persones.

 

DESTINATARI

Persones aturades , treballadors/es que cerquen feina o volen millorar-la, emprenedors/es i empresariat, ajuntaments de la comarca i població en general.

 

 

DADES DE CONTACTE

Responsable de l’Àrea: Maria Méndez Bars

Correu electrònic: promocioeconomica@baixemporda.cat 

Telèfon: 972 64 55 41

Adreça: Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, Bxs. 17100 La Bisbal d’Empordà

Horari: de 9 h a 14 h.

Cal demanar cita prèvia.

Xarxes socials pròpies :

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe i @jovesbaixemporda

LINKEDIN - Promoció Econòmica

 

Propostes, suggeriments i opinions

 

Comentaris