Arrelem - Xarxa Agroalimentària

Informació destacada

El Consell Comarcal del Baix Empordà i productors agroalimentaris de la comarca s’han unit per tercer any, per treure al mercat un lot de Nadal de productes de proximitat. Aquesta col·laboració publico-privada neix a partir d’Arrelem, Xarxa Agroalimentària del Baix Empordà, projecte que té la voluntat de buscar la col·laboració entre les entitats públiques (ajuntaments) i privades (empreses i professionals) radicades a la comarca que tinguin com a finalitat portar a terme activitats relacionades amb el desenvolupament del sector agroalimentari i l’impuls de la utilització de productes locals.

Per incentivar la venda del productes de proximitat s’ha creat un lot de Nadal amb productes del Baix Empordà que compta amb la participació dels membres de la Xarxa Arrelem:

  • Vins Can Mas ( Vall-llobrega)
  • Carnisseria Seli (Torroella de Montgrí)
  • Emporarom (Palamós i l’Escala)
  • Les Eroles – Can Juanals (Castell – Platja d’Aro)
  • Mas Casas Cruïlles (Cruïlles i la Bisbal d’Empordà)
  • La Mimosa (La Bisbal d’Empordà)

El lot té un preu de 57 € i inclou productes representatius de les empreses participants, com formatges,  embotits, herbes aromàtiques, infusions, melmelades, patés, ratafia i vi. Així com, una bossa de roba d’Arrelem, la xarxa agroalimentària del Baix Empordà.

S’han fixat punts de venda per cobrir la distribució a tot el Baix Empordà:  la Carnisseria Seli, a Torroella de Montgrí; l’Obrador del Mas Casas Cruïlles, a La Bisbal d’Empordà; i Les Eroles – Can Juanals, a Castell – Platja d’Aro.

Per a més informació: arrelem@baixemporda.cat / 972 64 23 10

La Xarxa Agroalimentària del Baix Empordà Arrelem, respon a la necessitat de potenciar el sector agroalimentari de la comarca del Baix Empordà. I per aquest motiu el Consell Comarcal del Baix Empordà té la voluntat de col·laborar amb les entitats públiques i privades radicades a la comarca que tinguin com a finalitat portar a terme activitats relacionades amb el desenvolupament del sector agroalimentari i l’impuls de la utilització de productes locals.

El Consell Comarcal del Baix Empordà pretén potenciar el creixement i la viabilitat de les empreses agroalimentàries de la comarca. El sector està sotmès a una forta pressió per les tendències actuals del mercat del consum. Obligant que els productors i elaboradors assumeixin nous rols empresarials.

S'ha fet publicitat cada any amb el projecte de Girona Excel·lent de la Diputació de Girona.

L'última edició del 2020, s'ha fet amb la col·laboració del Projecte Singulars pel Desenvolupament Econòmic, subvencionat per la Diputació de Girona.

Operació cofinançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca

Contacte
Arrelem | Xarxa Agroalimentària del Baix Empordà
Tània Ors
Tel. 972 64 23 10
arrelem@baixemporda.cat
De dilluns a divendres de 9 a 14 h
Demaneu cita prèvia
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe i @jovesbaixemporda

LINKEDIN - Promoció Econòmica