Empreses socialment responsables del Baix Empordà

0

El Consell Comarcal del Baix Empordà conjuntament amb tots els ajuntaments de la comarca i amb el suport del Departament d'Empresa i Treball  i el Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat, vol fer un homenatge a aquelles empreses que han destacat pel seu comportament responsable,  la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i la tasca desenvolupada per la integració i la promoció laboral, durant els mesos de gener a octubre de 2023. Per tal de poder visibilitzar la seva activitat, es realitzarà un acte de reconeixement públic i una campanya a xarxes socials.

III JORNADA DE RECONEIXEMENT A LES EMPRESES SOCIALMENT RESPONSABLES DEL BAIX EMPORDÀ. COMPROMÍS PER L’OCUPACIÓ DE QUALITAT

El Consell Comarcal del Baix Empordà, juntament amb la Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica del Baix Empordà, han celebrat un reconeixement públic a aquelles empreses socialment responsables. 

L’acte ha tingut lloc el 16 de novembre al Teatre La Gorga de Palamós. Hi han participat la Presidenta del Consell Comarcal, Glòria Marull; el vicepresident primer i conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Enric Marquès; així com l’alcalde del municipi amfitrió, Lluís Puig, i d’altres alcaldes, alcaldesses i autoritats de la comarca.

Contacte
Empresa | Empreses socialment responsables del Baix Empordà
Tel. 972 64 55 41
De dilluns a divendres de 9 a 14 h
empresa@baixemporda.cat 
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe i @jovesbaixemporda

LINKEDIN - Promoció Econòmica