Laboratori d’idees - Concurs d'emprenedoria

0

XIV Laboratori d'Idees

Oberta la convocatòria per participar en la 14a edició del concurs Laboratori d’Idees Empresarials sota l’objectiu d’apropar l’emprenedoria als centres educatius de secundària de la comarca

Torna el concurs Laboratori d’idees empresarials, que enguany celebra la seva 14a edició, per premiar el talent, la creativitat, l’originalitat, la innovació i l’esforç dels i les joves del Baix Empordà.

El certamen està obert a estudiants de secundària (ESO, Cicles i PFI) que poden presentar-se de manera individual o en grups de fins a un màxim de 3 persones. Per tal de participar-hi s’haurà de presentar un vídeo ‘pitch’ explicant una idea de negoci pròpia i compartir-lo amb l’etiqueta #laboratoriidees24 mitjançant les seves xarxes socials. El termini per compartir els vídeos és el 15 de maig a les 15 h.

Enguany s’han establert quatre categories:

  • Premi a la idea més innovadora
  • Premi a la idea més sostenible
  • Premi  al vídeo més votat
  • Premi especial del jurat

El jurat estarà format per representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, l’Oficina Jove del Baix Empordà i Nexes - Viver d’empreses de Forallac.

L’acte de lliurament de premis se celebrarà el 30 de maig a les 10 h a la seu del Consell Comarcal i comptarà amb una xerrada prèvia sobre intel·ligència artificial. L’alumnat guanyador podrà gaudir d’un xec regal per a dues persones per viure una experiència de realitat virtual i del carnet jove.

Aquest certamen s’engloba dins el programa Emprèn Cat 2024-2025 i té el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Direcció General de Joventut.

Entrega de premis del XIV Laboratori d'Idees

Accés als vídeos dels participants de l'edició 2024

Entrega de premis del XIII Laboratori d'Idees

Accés als vídeos dels participants de l'edició 2023

Contacte
Empresa | Laboratori d'idees
empresa@baixemporda.cat 
Tel. 972 64 55 41
De dilluns a divendres de 8 a 15 h
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe i @jovesbaixemporda

LINKEDIN - Promoció Econòmica