Punt d'Atenció Reempresa

0

Negocis en sessió al Baix Empordà

Ferreteria

Ferreteria

Empresa dedicada a la comercialització de productes de ferreteria, electricitat, eines, petit electrodomèstic, etc.

Ferreteria més antiga de la comarca, que va obrir per primer cop al 1865, especialitzada i referent a la població de La Bisbal de l’Empordà.

Mes informació: https://tuit.cat/gu9et 

Taller artesanal ceramista

Taller artesanal ceramista

Cessió de negoci iniciat el 1980 dedicat a la producció i comercialització de productes artesanals en sèrie o sota comanda del món de la ceràmica.

Més informació: https://tuit.cat/41Vuw 

Empresa dedicada a la fabricació de persianes, tendals, ...

Empresa dedicada a la fabricació de persianes, tendals, ...

Es cedeix Empresa dedicada a la fabricació, instal·lació i reparació de persianes, tendals, mosquiteres i cortines motoritzades a mida.

Indústria fundada l’any 1978 especialitzada i referent a la comarca amb la fabricació, instal·lació i reparació de persianes, tendals, mosquiteres i cortines motoritzades a mida, amb una trajectòria molt consolidada.

Més informació: https://tuit.cat/6gwOI 

Empresa turística - rutes guiades (Segway)

Empresa turística - rutes guiades (Segway)

Negoci dedicat a les visites guiades a la zona centre de la Costa Brava i voltants en Segway.
Es realitzen visites guiades, a grups i famílies (explicació de l'entorn i funcionament del segway). Màxim en grups de 8 persones.

Més informació: https://tuit.cat/6Wgls 

Perruqueria

Perruqueria

Es cedeix perruqueria de franquícia amb 30 anys d’experiència i en ple funcionament a la zona del Baix Empordà.
La persona emprenedora pot decidir continuar amb la franquícia o deixar-la, no hi ha cap contracte vinculant que obligui a continuar-la.

Més informació: https://tuit.cat/f5byH 

Taller mecànic i botiga de motocicletes i bicicletes

Taller mecànic i botiga de motocicletes i bicicletes

Negoci familiar amb una dedicació i especialització al sector de les dues rodes de més de 30 anys, de referència a la zona de l’Empordà. També hi ha una venda de materials i articles complementaris.

Mes informació: https://tuit.cat/S3096 

Venda-reparació de maquinària agrícola i lloguer de bicicletes

Venda-reparació de maquinària agrícola i lloguer de bicicletes

Es cedeix empresa de venda i reparació de maquinària de bosc i jardí, i de lloguer i reparació de bicicletes. Clients fidelitzats i negoci consolidat de 20 anys de trajectòria.

Més informació: https://tuit.cat/jQAvz 

Agència de viatges especialitzada en rutes de senderisme – traspàs per jubilació

Agència de viatges especialitzada en rutes de senderisme – traspàs per jubilació

Agencia de viatges referent a la zona de l’Empordà i especialitzada en rutes de senderisme que va néixer al 1997, ara ja, amb més de 27 anys d’experiència en el sector. L’empresa te una cartera de clients nacionals molt fidelitzada on organitza viatges principalment de senderisme per molts indrets del mon i treballa també amb operadors europeus on els programa les rutes de senderisme a realitzar principalment a la zona de l’Empordà. Serveis molt personalitzats i a mida.

Més informació: https://tuit.cat/jQAvz 

Ets empresari/ària? Has pensat en el futur del teu negoci? Coneix el Centre de Reempresa de Catalunya

Si tens un negoci i estàs pensant en tancar-lo per falta de relleu, manca de temps o canvi de domicili, no el tanquis, cedeix-lo a una persona emprenedora perquè hi doni continuïtat! Deixa el teu negoci en bones mans!

El Centre de Reempresa de Catalunya és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors/es accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. Reempresa és una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació.

Vine al punt d’atenció que tenim al Consell Comarcal del Baix Empordà i t’oferirem, de forma gratuïta, assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de Cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Ets un emprenedor? Has pensat en les avantatges d’agafar el relleu d’una empresa que ja està en funcionament? Coneix el Centre de Reempresa de Catalunya

T’oferim assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de reempresa, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Aquest acompanyament el duem a terme amb la màxima neutralitat i aplicant l’experiència de totes les operacions en les que ja hem intervingut.

A més de cercar empreses i negocis cedents que s’adeqüin al teu perfil d’empresa objectiu, posem a la teva disposició els serveis següents:

- Estudi del pla de cessió de l’empresa/es que t’interessa/en.
- Definició del projecte de reemprenedoria.
- Assessorament en l’elaboració del pla de reempresa.
- Orientació en la valoració de les empreses que t’interessen.
- Assessorament en la recerca de finançament.
- Assessorament en la redacció de la documentació oficial entre el/la cedent i tu.
- Transferència del know-how del cedent cap a tu

Donat que les entitats que promouen Reempresa han rebut un cofinançament públic, has de saber que els nostres serveis no tenen cap cost econòmic ni per a tu, ni per al cedent de l’empresa o el negoci.

Vine al teu punt d’Atenció Reempresa del Baix Empordà. Demana cita:

En aquesta dècada de vincle, Reempresa ha evitat el tancament de 440 empreses a les comarques gironines, que han generat una inversió induïda de més de 17,3 milions d’euros i que han permès salvaguardar més de 1.112 llocs de treball.

D’aquestes, un 36 % han estat empreses del sector de l’hostaleria, seguides pels de serveis (29 %) i de comerç (28 %). En menor mesura, hi ha la indústria (5 %), la construcció (1 %) i el sector agropecuari (1 %).

En referència als motius de cessió d’aquests negocis, el més habitual és la jubilació (43 %). A certa distància, hi ha motius personals (22 %), canvi de professió (12 %) i salut (12 %).

Contacte
Empresa | Catalunya Emprèn
empresa@baixemporda.cat 
Tel. 972 64 55 41
De dilluns a divendres de 8 a 15 h
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe i @jovesbaixemporda

LINKEDIN - Promoció Econòmica