Punt d'Atenció Reempresa

Ets empresari/ària? Has pensat en el futur del teu negoci? Coneix el Centre de Reempresa de Catalunya

Si tens un negoci i estàs pensant en tancar-lo per falta de relleu, manca de temps o canvi de domicili, no el tanquis, cedeix-lo a una persona emprenedora perquè hi doni continuïtat! Deixa el teu negoci en bones mans!

El Centre de Reempresa de Catalunya és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors/es accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. Reempresa és una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació.

Vine al punt d’atenció que tenim al Consell Comarcal del Baix Empordà i t’oferirem, de forma gratuïta, assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de Cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Ets un emprenedor? Has pensat en les avantatges d’agafar el relleu d’una empresa que ja està en funcionament? Coneix el Centre de Reempresa de Catalunya

T’oferim assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de reempresa, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Aquest acompanyament el duem a terme amb la màxima neutralitat i aplicant l’experiència de totes les operacions en les que ja hem intervingut.

A més de cercar empreses i negocis cedents que s’adeqüin al teu perfil d’empresa objectiu, posem a la teva disposició els serveis següents:

- Estudi del pla de cessió de l’empresa/es que t’interessa/en.
- Definició del projecte de reemprenedoria.
- Assessorament en l’elaboració del pla de reempresa.
- Orientació en la valoració de les empreses que t’interessen.
- Assessorament en la recerca de finançament.
- Assessorament en la redacció de la documentació oficial entre el/la cedent i tu.
- Transferència del know-how del cedent cap a tu

Donat que les entitats que promouen Reempresa han rebut un cofinançament públic, has de saber que els nostres serveis no tenen cap cost econòmic ni per a tu, ni per al cedent de l’empresa o el negoci.

Vine al teu punt d’Atenció Reempresa del Baix Empordà. Demana cita:

“Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball"

Contacte
Empresa | Catalunya Emprèn
empresa@baixemporda.cat 
Tel. 972 64 55 41
De dilluns a divendres de 8 a 15 h
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe i @jovesbaixemporda

LINKEDIN - Promoció Econòmica