Programa 30 Plus

0

El programa 30 Plus, és un programa de suport a la contractació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Des del Consell Comarcal del Baix Empordà es gestiona el seu funcionament durant totes les fases que el composen, col·laborant amb els diferents ajuntaments i entitats de la comarca, oferint tant acompanyament a les empreses durant totes les fases del programa,  com orientació i tutorització a les persones seleccionades per aquestes.

L’objectiu és la inserció laboral de persones majors de 30 anys (prioritàriament majors de 45 anys), amb ganes de seguir formant-se, que es trobin inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) i que es troben actives en la recerca de feina. Tanmateix, es dona suport a les empreses amb l’atorgament d’una subvenció econòmica, la qual cobreix gran part del contracte laboral del treballador, establint un mínim de 6 i fins a 9 mesos subvencionats.

Amb el Programa 30 Plus es pretén la creació de llocs de feina basats en una ocupació de qualitat i incidir en la reducció de l’estacionalitat dels llocs de treball a la comarca.

Durant l’any 2019-2020 es van crear 40 llocs de feina relacionats amb l’atenció al client i carnisseria repartits a les diferents localitats del Baix Empordà i en l'última edició s'ha volgut cobrir el mateix número de places en les mateixes línies de treball, per tal de respondre a la demanda per part d’aquests sectors, i alhora, a la creació de llocs de treball de qualitat.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.

Contacte
Ocupació | Programa 30 plus

Tel. 972 64 55 41
30plus@baixemporda.cat 
De dilluns a divendres de 9 a 14 h
30plus@baixemporda.cat
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe i @jovesbaixemporda

LINKEDIN - Promoció Econòmica