Programa Treball i Formació

El programa Treball i Formació MG45 i Dona té per objectiu facilitar a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant un contracte laboral de 12 mesos de durada i el desenvolupament d'unes tasques professionals i la formació per a l'adquisició de competències transversals.

Alhora, es compta amb 4 persones que faran les funcions de tècnics d’acompanyament que realitzaran sessions de suport a les persones participants per garantir, entre d’altres, la seva continuïtat en el programa, treballant aspectes personals i/o competencials, i facilitant la seva adaptació al lloc de treball.

El programa es dirigeix a dones en situació d’atur i persones de 45 anys o més, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, que responen a diferents perfils: auxiliars administratives, educadores ambientals, agents cívics, conserge, monitora, peona neteja via pública, peó/na manteniment, cap manteniment, peó/na jardineria, peó/na forestal i cap forestal.

A banda, les persones participants al programa rebran una formació de 60 hores centrades en intel·ligència emocional i en habilitats de comunicació.

Les persones contractades per les dues línies del programa, estaran ubicades al mateix Consell Comarcal (àrees de Medi Ambient, Serveis Socials, Promoció Econòmica i al Centre Ocupacional Tramuntana) i també als 14 municipis de la comarca que col·laboren en l’execució del mateix: Albons, Begur, Bellcaire d’Empordà, Calonge, Corçà, Foixà, Fontanilles, La Bisbal d’Empordà, Palau-sator, Pals, Rupià, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí i Ullà.

Durant el període 2020-2021 s’han contractat des del Consell Comarcal del Baix Empordà 19 persones de diferents perfils professionals: pintura, manteniment, jardineria, forestal, manobre i paleta, educadors/es ambientals, auxiliars de la llar, administratius/ves, conserges, agents cívics i tècnica coordinadora. Els participants del programa es troben treballant a diferents municipis de la comarca.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu. En col·laboració amb el Consell comarcal del Baix Empordà i els municipis de la comarca participants al projecte. 

 

El programa Treball i Formació MG52, PRGC i PANP té per objectiu facilitar a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant un contracte laboral de 12 mesos de durada i el desenvolupament d'unes tasques professionals. 

Alhora, es compta amb 1 persona que farà les funcions de tècnica d’acompanyament que realitzarà sessions de suport a les persones participants per garantir, entre d’altres, la seva continuïtat en el programa, treballant aspectes personals i/o competencials, i facilitant la seva adaptació al lloc de treball.

El programa es dirigeix a persones en situació d’atur de 52 anys o més, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, que responen a diferents perfils: auxiliars administratius/ves, manteniment i jardineria. 

Les persones contractades per les tres línies del programa, estaran ubicades al mateix Consell Comarcal, la Tallada d'Empordà, Pals, el Centre Tramuntana i Calonge.  

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Contacte
Ocupació | Programa Treball i Formació
Tel. 972 64 23 10
treballiformacio@baixemporda.cat
De dilluns a divendres de 9 a 14 h
Demaneu cita prèvia
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe i @jovesbaixemporda

LINKEDIN - Promoció Econòmica