Programa Treball i Formació

El programa Treball i Formació MG52, PRGC i PANP té per objectiu facilitar a les persones en situació d'atur amb més dificultats d'accedir al mercat de treball, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los competències professionals mitjançant un contracte laboral de 12 mesos de durada i el desenvolupament d'unes tasques professionals. 

Alhora, es compta amb 1 persona que farà les funcions de tècnica d’acompanyament que realitzarà sessions de suport a les persones participants per garantir, entre d’altres, la seva continuïtat en el programa, treballant aspectes personals i/o competencials, i facilitant la seva adaptació al lloc de treball.

El programa es dirigeix a persones en situació d’atur de 52 anys o més, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, que responen a diferents perfils: auxiliars administratius/ves, manteniment i jardineria. 

Les persones contractades per les tres línies del programa, estaran ubicades al mateix Consell Comarcal, la Tallada d'Empordà, Pals, el Centre Tramuntana i Calonge.  

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

El programa Treball i Formació TRANS-DLLD-DONA 2022 té per objectiu dur a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'actuacions de contractació laboral, formació i actuacions d'acompanyament.  La convocatòria es dirigeix al col·lectius següents:

  • TRANS: persones trans inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).
  • DLLD: persones en situació de desocupació de llarga durada inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).
  • DONA: dones en situació d'atur que es trobin en situació de violència, monoparentals o en situació de vulnerabilitat, inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).

El programa Treball i Formació LÍNIA DONA 2022 té per objectiu dur a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats en situació d'atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral.

La convocatòria s'adreça al col·lectius següents:

  • DONA: dones en situació d'atur (s'inclouen les dones víctimes de violència masclista) inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO)

Aquestes actuacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d'Ocupació Estatal. En col·laboració amb el Consell comarcal del Baix Empordà i els municipis de la comarca participants al projecte. 

Contacte
Ocupació | Programa Treball i Formació
Tel. 972 64 23 10
treballiformacio@baixemporda.cat
De dilluns a divendres de 9 a 14 h
Demaneu cita prèvia
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe i @jovesbaixemporda

LINKEDIN - Promoció Econòmica