Animals abandonats

El Consell Comarcal del Baix Empordà disposa d'un refugi i dóna servei als ajuntaments de la comarca per la recollida dels animals domèstics perduts o abandonats per tal que puguin ser recuperats pels seus propietaris o donats en adopció, donant compliment a la Llei de Protecció dels Animals.


El servei de recollida i acollida d'animals abandonats el realitza l'Associació Protectora d'Animals Rodamón mitjançant contracte amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, per delegació del servei per part de tots els ajuntaments de la comarca, excepte La Bisbal d'Empordà i Torroella de Montgrí.

Des de l'any 2009 que es disposa de dades, han passat pel refugi una mitjana de 550 animals domèstics perduts o abandonats, la majoria gossos, molts d'ells els mateixos propietàris són qui els recuperen, mentre que la resta passen al servei d'adopció.


Si has perdut la teva mascota o has trobat un animal domèstic abandonat:

Si has perdut el teu animal de companyia o has trobat un gos abandonat :

Truca a Rodamón : 972 301 486 / 629 260 464 o consulta la web : http://www.aparodamon.com/?page=adopcions&teuanimal

Pots contactar també amb la A.I.A.C al 93 418 294 de dilluns a divendres, o al 902 170 401, facilitat el número de xip de la teva mascota i les teves dades personals. Tan aviat com el trobin, t'avisaran per recollir-lo.


Si vols adoptar una mascota: 

Contacta amb l'Associació Protectora d'Animals Rodamón.  http://www.aparodamon.com/

El refugi per la gestió dels animals domèstics perduts o abandonats està situat al paratge Coll de la Morera de Palafrugell, al km 332,5, de la C-31.

Si vols conèixer el refugi comarcal d'animals de la comarca clica aquí