Contacte
Serveis d'Arquitectura i Urbanisme

Responsable: Sandra Fernández

C. del raig, 5

17100 La Bisbal d'Empordà

Tel. 972 64 23 10Serveis d'Arquitectura i Urbanisme

L'Àrea d'Arquitectura i Urbanisme del Consell Comarcal està potenciant el seu paper com a punt de suport de les administracions locals per tal de coordinar les activitats des d’una perspectiva supramunicipal i defensant els interessos locals. Oferim les eines necessàries als municipis per donar serveis en: gestió integral de projectes constructius, redacció de memòries valorades, direcció d’obra, assistència a la direcció d’obra en els principals camps de l’activitat municipal (nova edificació, rehabilitació, nova urbanització, adequació de xarxes de serveis, gestió de l’aigua, abastament, distribució, potabilització, abocament, xarxes d’enllumenat, gestió amb les companyies distribuïdores d’energia elèctrica, gas o telecomunicacions). També portem a terme actuacions en col·laboració amb altres administracions, com el Departament de Carreteres, l’Agència Catalana de l’Aigua, el Departament de Cultura o la Diputació de Girona.

A banda d’aquestes actuacions, també fem assistència en l’àmbit de la gestió de subvencions i tot el procés de sol·licitud, tramitació, execució i justificació de Pla d’obres i serveis, subvencions del Feder, línies d’ajut de l’ICAEN, i assistència urbanística, redacció de planejament derivat, redacció de catàleg de masos, redacció d’informes i llicències urbanístiques.

Des del Consell Comarcal cooperem amb el Departament de Governació de la Generalitat en la fiscalització tècnica i econòmica dels projectes del Pla d’obres i serveis.

 

Amb el suport de:

logo Diputació de Girona

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies