Notícies

El SIAD organitza el Cercle de Dones

El Cercle de Dones és una activitat setmanal plantejada com un espai per fer una aturada i disposar d’un temps per escoltar-nos a nosaltres mateixes i poder reconnectar-nos amb la nostra essència

 

Portem un ritme de vida que ens fa estar contínuament ocupades i donant respostes a la feina, a casa, en les nostres relacions… El Cercle de Dones és un espai on...

Un espai on reflexionar i prendre consciència, conjuntament, sobre la nostra identitat com a dones.

Un espai on connectar amb nosaltres mateixes, on compartir i aprendre les unes de les altres.

Un espai on gaudir i poder expressar-nos lliurement des del respecte.

Un espai on aprendre a gestionar les nostres emocions.

El Cercle de Dones és un espai on donar-nos un temps per gaudir, reflexionar i participar de forma activa en la nostra evolució i desenvolupament. Les sessions seran facilitades per la psicòloga del SIAD que, a través de diferents dinàmiques i exercicis, ens ajudarà a acceptar-nos i valorar-nos pel que som i com som. Alhora cadascuna de les participants tindrà l’oportunitat d’aportar coneixements i experiències que serviran a la resta.

Les sessions seran en línia, cada dimecres, del 24 de març al 16 de juny i l’horari serà de 19 a 21 h. La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia abans del 22 de març a les dependències del SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs., tel. 972 64 23 10, siad@baixemporda.cat).

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre les dones i els homes, així com donar atenció, informació i orientació en tots aquells temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones sobre ajuts, subvencions i recursos. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que es realitzen per fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.