Avís legal

INFORMACIÓ LEGAL LSSIICE

D’acord amb les obligacions previstes en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant LSSIICE), el Consell Comarcal del Baix Empordà amb CIF P6700009A i domicili social al carrer dels Tarongers, 12 (Can Salamó) de la Bisbal d'Empordà, adreça electrònica dpd@baixemporda.cat, manifesta que són de la seva  propietat els dominis següents:

https://www.baixemporda.cat/esports/ca/nota-legal.html

https://www.baixemporda.cat/borsa/

https://accessibilitat.baixemporda.cat/

http://observatoriemporda.com/

https://visitemporda.com/shop/

https://www.socemporda.com/

https://www.bejove.cat/

 

Els perfils i pàgina a les següents xarxes socials:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCsDx-fsVtnjQebH9uKiI0PA

Facebook: https://www.facebook.com/ccbaixemporda/

Twitter: https://twitter.com/ccbaixemporda/

 

El Consell Comarcal del Baix Empordà no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació que aparegui a les seves pàgines web o presència online a les diverses xarxes socials. Amb els límits establerts a la llei, el Consell Comarcal del Baix Empordà  no assumeix cap responsabilitat per la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació de les pàgines d'Internet i xarxes socials  del Consell Comarcal del Baix Empordà estan elaborades per professionals degudament qualificats per a l'exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a la susdita ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet i xarxes socials  del Consell Comarcal del Baix Empordà poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts. Per tant, aquesta no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva del Consell Comarcal del Baix Empordà  o les seves llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés del Consell Comarcal del Baix Empordà.

De la mateixa manera es reserva el dret a retirar l’accés al Portal, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el disposat en aquest avís legal.

 

XARXES SOCIALS

L’usuari caldrà que disposi del seu perfil en aquestes xarxes socials per poder interactuar amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i que accepti la relació amb la nostra xarxa social.  Si així s’executa, el Consell Comarcal del Baix Empordà tindrà accés al perfil de l’usuari d’acord amb els paràmetres estipulats per la pròpia xarxa social i podrà interactuar amb ell amb l’enviament de missatges, publicacions, participació a concursos i sortejos.   Si l’usuari no desitja que el Consell Comarcal del Baix Empordà pugui accedir al seu perfil o interrelacionar-se amb ell caldrà que es desvinculi del perfil deixant de seguir o eliminar com amistat, seguidor o usuari al Consell Comarcal del Baix Empordà.

Les actuacions que realitzi  el Consell Comarcal del Baix Empordà podran tenir caràcter informatiu i/o publicitari del seus serveis o productes, considerant que la xarxa social es un mitjà publicitari, sota la responsabilitat del Consell Comarcal del Baix Empordà quant a les publicacions i comunicacions que realitzen per aquest mitjans online.

La participació dels usuaris en concursos, promocions o sortejos implicarà que l’usuari accepta les bases legals d’aquest concurs, promoció o sorteig que seran publicades a la xarxa social de referència  en el moment oportú,  i  amb la seva participació,  implicarà que l’usuari ha acceptat les mateixes.

Es recorda als usuaris que les publicacions que realitzin a les xarxes socials estaran sota la seva responsabilitat i caldrà que respectin la legislació i els drets de tercers que es puguin afectar, amb especial rellevància als drets de propietat intel·lectual, de protecció de dades i de la pròpia imatge de tercers, així com les normes de les pròpies xarxes socials que consten en els següents enllaços:

Facebook: https://www.facebook.com/legal/terms

Twitter: https://twitter.com/es/tos

Youtube: https://policies.google.com/privacy?hl=es