Ajuts Menjador

Per a aquest curs escolar 2020-2021 el Consell Comarcal del Baix Empodà atorga ajuts econòmics individuals de menjador escolar a l'alumnat que compleix els requisits de les bases de la convocatòria d'aquest tipus d'ajut.

L'ajut atorgat pot ser del 70 o del 100 % del preu del menú en funció de la puntuació obtinguda. L'import de l'ajut no serà mai superior al preu màxim de la prestació del servei escolar de menjador que determina, per a cada curs escolar, el Departament d'Educació de la Generalitat.

A partir del dia 1 d'octubre es reprèn el termini per sol·licitar l'ajut. El tràmit el podeu fer telemàticament a través de la seu electrònica o presencialment a l'Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) del Consell Comarcal.

En aquest apartat trobareu quins són els criteris per poder optar a l'ajut i quins passos heu de seguir per sol·licitar-lo. Tanmateix, si necessiteu assessorament, podeu demanar cita prèvia al telèfon de l'Àrea d'Ensenyament 972 64 55 59, de dimarts a divendres, de les 9 a les 14 h.

A la part d'Informació addicional hi trobareu documentació que us podeu descarregar i a CONSULTA RESOLUCIONS teniu el resultat de la vostra sol·licitud d'ajut.