Programa 30 Plus

El programa 30 Plus, és un programa innovador d’ocupació creat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Des del Consell Comarcal del Baix Empordà es gestiona el seu funcionament durant totes les fases que el composen, col·laborant amb els diferents ajuntaments i entitats de la comarca, oferint tant acompanyament a les empreses durant totes les fases del programa,  com orientació i tutorització a les persones seleccionades per aquestes.

L’objectiu és la inserció laboral de persones majors de 30 anys, amb un nivell formatiu baix-mig, que es trobin inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) i que es troben actives en la recerca de feina. Tanmateix, es dona suport a les empreses amb l’atorgament d’una subvenció econòmica, la qual cobreix gran part del contracte laboral del treballador, establint un mínim de 6 i fins a 9 mesos subvencionats.

Amb el Programa 30 Plus es pretén la creació de llocs de feina basats en una ocupació de qualitat i incidir en la reducció de l’estacionalitat dels llocs de treball a la comarca.

Durant l’any 2018-2019 es van crear quaranta llocs de feina relacionats amb l’atenció al client repartits a les diferents localitats del Baix Empordà, i en aquesta nova edició 2019-2020, es pretén cobrir el mateix número de places en les línies de carnisseria, cambrers/es de pis, i novament, atenció al client, per tal de respondre a la demanda per part d’aquests sectors, i alhora, a la creació de llocs de treball de qualitat.

Contacte
Ocupació | Programa 30 plus
Laia Estremeiro 
Tel. 972 64 23 10
Fax 972 64 55 75 
De dilluns a divendres de 9 a 14 h
30plus@baixemporda.cat
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació i Emprenedors

INSTAGRAM - @promocioeconomicaccbe

LINKEDIN - Promoció Econòmica