Projectes Singulars

L’objectiu del Projecte Som Singulars és la inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu, millorant la ocupabilitat i competències professionals de les persones joves participants.

S'adreça a persones d'entre 16 i 29 anys que no estiguin ni estudiant ni treballant. 

El Projectes Singulars ofereixen:

1. FORMACIÓ A MIDA: oferim formació professionalitzadora en diferents ocupacions, segons els interessos de les persones joves i de la demanda del mercat de treball de la comarca. Un cop finalitzada, inclou la possibilitat de fer pràctiques formatives en empresa.

2. VISITES A EMPRESES I ACTIVITATS SOCIOCULTURALS: l'objectiu de les visites en empresa és conèixer les empreses de la zona, el seu funcionament i ocupacions vinculades a la formació que s’hi ofereixen. Les activitats socials, culturals i cíviques pretenen enfortir i crear vincle amb el teixit social del territori: associacions, entitats, etc.

3. ORIENTACIÓ INDIVIDUAL I GRUPAL: oferim acompanyament individual i grupal per tal de millorar l’ocupabilitat, les competències i habilitats per afavorir la recerca de feina, i/o assessorament per retornar al sistema educatiu.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil

Contacte
Ocupació | Projectes Singulars
Maria Méndez 
Tel. 972 64 23 10
Fax 972 64 55 75
joves@baixemporda.cat
De dilluns a divendres de 9 a 14 h
Demaneu cita prèvia
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà

TWITTER - @PromEconomica

FACEBOOK -  Formació i ocupació

INSTAGRAM - @jovesbaixemporda