Pla de Reactivació Socioeconòmica

El Pla de Reactivació Socioeconòmica és un instrument de planificació operatiu, compartit entre municipis i agents socioeconòmics del territori que permeti una actuació més eficaç davant els reptes que suposa l’impacte de la Covid-19 en l’economia i l’ocupació de la comarca.

Objectius específics:

  • Disposar de la INFORMACIÓ DE DIAGNOSI I ANÀLISI necessaris per definir l’impacte real.
  • Elaborar un INSTRUMENT DE PLANIFICACIÓ per identificar actuacions de reactivació per les persones i empreses de la comarca.
  • Abordar reptes i oportunitats des d’una VISIÓ TRANSVERSAL, integrant reptes econòmics, socials i mediambientals.
  • Garantir la VISIÓ TERRITORIAL, incorporant l’òptica dels diferents ajuntaments i altres agents clau.
  • GARANTIR LA VIABILITAT de les propostes a nivell tècnic, jurídic i econòmic.
  • AVALUAR ELS RESULTATS a través d’indicadors d’impacte i instruments

Actualment estem en la fase d'elaboració del document de diagnosi socioeconòmica de la comarca. Properament podrem publicar aquí els resultats.

Si ets titular d'una empresa o negoci, et convidem a participar en l'Enquesta de Reactivació que hem preparat per tal de poder valorar més aspectes de l'afectació als negocis del Baix Empordà.

Accés a l'enquesta: https://forms.gle/Lm36NPk4B9qtQVQo7

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE
Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE