Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


DESEMBRE 2015 - UNA DELEGACIÓ D’EMPRESES I INSTITUCIONS CATALANES VISITEN EL MERCAT MAJORISTA DE SAINT-CHARLES DE LA MÀ DEL CONSELL COMARCAL

El president del Consell Comarcal va acompanyar una delegació de 35 persones, empreses i institucions de Catalunya per conèixer de primera mà el mercat majorista de Saint-Charles de Perpinyà.

Van visitar dues empreses majoristes de fruita i verdura ecològiques i van ser rebuts per una delegació institucional d’aquest mercat, considerat com la porta d’entrada per exportar a França i a la resta d’Europa.

Aquesta acció s’emmarca dins del projecte Agermanament agroalimentari 2015-2016, amb la col·laboració de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, l’Associació CIVAM BIO 66 i l’Associació de Productors Agroecològics La Xarxeta.

És un projecte transfronterer que va més enllà de la coneixença dels diferents agents. Amb aquest projecte es pretén consolidar la coneixença tot establint ponts estables de comunicació i treball conjunt, per enfortir les relacions que permetran posicionar l’espai transfronterer dins el mapa global dels territoris europeus com a productor agroalimentari de qualitat.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies