Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2014 - ENTREGA DE DIPLOMES DEL PROGRAMA FÓRMULA JOVE A PALAMÓS I VISITA ALS ESPAIS JOVES DE PALAFRUGELL

El dijous 20 de febrer, el conseller comarcal de Joventut, Carles Salgas, va assistir a l’entrega de diplomes del programa Fórmula Jove a Palamós, presidit pel director general de Joventut, Toni Reig, i l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés. El projecte, organitzat per la Direcció General de Joventut, i amb la col·laboració de la Fundació OSCOBE, està adreçat a joves d’edats entre els 16 i els 24 anys, amb dificultats per entrar en el mercat laboral. L’objectiu és incrementar i millorar les oportunitats formatives i sociolaborals de les persones joves amb poca qualificació, que en alguns casos han patit fracàs escolar o són a l’atur des de fa molt temps.


El projecte ha ofert la possibilitat a 12 nois i noies del municipi de formar-se en un ofici i millorar-ne el coneixement i la relació amb el seu entorn social. En concret, se’ls ha format en un curs d’ajudant de cambrer que inclou 110 hores formatives teòriques i 70 hores pràctiques que els participants han realitzat en empreses del municipi.


Finalitzat l’acte, el conseller comarcal i el director general es van desplaçar a Palafrugell per tal de visitar els espais joves de Can Genís i els Ametllers i l’equipament de l’skatepark, on acompanyats per l’alcalde del municipi, Juli Fernández, i la regidora de joventut, M. Teresa Frigola, van poder conèixer de primera mà els diferents programes que actualment el municipi està desenvolupant i els diferents equipaments que està gestionant.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies