Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2015 - COMENÇA EL CONCURS DE RECEPTES DE L’EMPORDÀ FEM BULLIR L'OLLA 2015

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha organitzat aquest concurs amb la voluntat de fomentar la cuina de l’Empordà entre els estudiants de gastronomia i agroalimentària, els futurs professionals.
El sector gastronòmic i agroalimentari de la comarca s'ha implicat totalment en el concurs. Els principals premis són fer pràctiques als restaurants Bo.TIC, Casamar i Els Tinars (tots amb una Estrella Michelin), així com realitzar un curs gratuït a l'Aula Gastronòmica o bé un taller de fideus a l'Espai del Peix de Palamós.
Entre totes les receptes, se’n seleccionaran 6 per passar a la fase final, en què les persones concursants hauran de realitzar en directe la seva recepta, el 17 de març, a la cuina de l’IES Baix Empordà de Palafrugell.
El jurat serà presidit pel periodista gastronòmic Salvador Garcia-Arbós i compost per representants de la Cuina de l'Empordanet, El Plat Blau i l'Estació Nàutica de l'Estartit, així com per membres de la Unió de Pagesos, la JARC i productors de la Marca de Garantia Productes de l’Empordà.
Gràcies a la col•laboració amb l’Amical Wikipèdia, les receptes i les fotografies seran accessibles per a tothom a la galeria d’imatges de la Viquipèdia i al llibre de cuina catalana de Viquillibres.
Per a més informació:
www.baixemporda.cat/cuinadelemporda cuinadelemporda@baixemporda.cat.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies