Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2017 - ES PRESENTA EL PLA DE PREVENCIÓ DE DANYS I RISCOS DE LA FAUNA SALVATGE AL CONSELL D’ALCALDES DEL BAIX EMPORDÀ

La directora dels serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Elisenda Guillaumes; i el subdirector d’Activitats Cinegètiques i Pesca Continental, Jordi Ruiz, van presentar el nou Pla de prevenció de danys i riscos de la fauna salvatge. Aquest pla pretén prevenir i reduir els impactes negatius que provoca la sobre població de determinades espècies de fauna salvatge cinegètica.

El cap de l’Àrea Regional del Cos d’Agents Rurals, Ignasi de Dalmases, va exposar el control de la vespa velutina (vespa asiàtica), tot i que a la comarca del Baix Empordà no s’hi han localitzat nius.

Per altra banda, el director general de Protecció Civil, Joan Delort va presentar als alcaldes els serveis municipals de protecció civil, l’abast de les competències i les actuacions que s’han de dur a terme des de l’àmbit municipal. Va incidir, sobretot, amb la necessitat de fer plans d’autoprotecció i DUPROCIM (Document únic de protecció civil municipal).

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies