Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2020- EL VICEPRESIDENT PRIMER I CONSELLER DE TURISME, XAVIER DILMÉ, ASSISTEIX AL LLIUREMENT DELS PREMIS G!, LA FESTA DEL TURISME GIRONÍ

Els premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, reuneix 250 persones, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí.

Ahir al vespre, a l’auditori de l’Ateneu de Banyoles es van lliurar els Premis G! de turisme de les comarques gironines. L’acte va comptar amb la participació de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Pere Vila, delegat del Govern de la Generalitat a Girona, a més dels guardonats. També van assistir a l’esdeveniment Albert Bramon, el subdelegat del Govern espanyol a Girona, Octavi Bono, director general de Turisme, expresidents i diputats de la Diputació de Girona, presidents de consells comarcals, alcaldes i regidors, consellers del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, representants d’associacions turístiques i de l’empresariat de la demarcació de Girona, entre d’altres.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, va presidir l’acte iniciant la seva intervenció valorant les xifres de la temporada turística 2019 a la demarcació de Girona i agraint al sector turístic la seva proactivitat en la promoció de les destinacions gironines a l’exterior.

El Consell Comarcal del Baix Empordà felicita als hotels del Baix Empordà membres de l’associació Petits Grans Hotels de Catalunya, guardonada ahir amb el XIV Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies