Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2015 - EL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL BAIX EMPORDÀ CELEBRA L’ASSEMBLEA GENERAL ANUAL

La Junta del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Empordà va celebrar el dia 14 de gener de 2015 l’Assemblea General anual del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Empordà.
Com recordem l’Assemblea és l’òrgan de consulta i participació de les persones membres de les entitats i casals de la gent gran de la comarca. En aquesta ocasió, a més de fer balanç del 2014, ha presentat el manifest del 7è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya celebrat a Món Sant Benet el 8 d’octubre de 2014.
Tanmateix, s’ha comptat amb l’assistència de professionals que han ofert tres xerrades referents a “Estafes i furts, recomanacions i prevencions a les persones grans”, “Consells per tenir un bon descans”, i “Els Parcs Urbans de Salut i les xarxes d’itineraris saludables, per què els hem d’utilitzar?”.
Per últim, i coincidint amb l’elecció dels càrrecs d’alguns membres de la Junta Permanent, s’ha escollit per majoria, i tal i com marquen els estatuts, representants dels municipis de Calonge i Pals, que formaran part de la nova Junta del Consell Consultiu durant els propers quatre anys.
D’aquesta manera la Junta del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Empordà queda constituïda per representants dels municipis de : Torroella de Montgrí, La Bisbal d’Empordà, Palamós, Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Pals, Palafrugell, Begur i Castell-Platja d’Aro.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies