Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


GENER 2017 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ FORMARÀ PROFESSIONALS EN CARNISSERIA I NETEJA INDUSTRIAL

Una vintena de persones treballadores en situació d’atur rebran formació professionalitzadora per aprendre l’ofici de carnisser i netejador industrial. Alhora, les empreses que contractin treballadors rebran una subvenció de 700 euros al mes durant 3 mesos.

El projecte Crisàlide III, impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i finançat a través del Programa “Salut i Crisi” de la Diputació de Girona, començarà al mes de març complementant i donant continuïtat a les dues primeres edicions del projecte, que compten amb una inserció laboral de més del 95% dels seus participants.


Crisàlide III subvencionarà a les empreses que contractin els alumnes amb les despeses salarials equivalents al Salari Mínim Interprofessional per jornada completa, durant 3 mesos. Així vol donar resposta al teixit empresarial de la comarca, facilitant la contractació de professionals especialitzats en el sector alimentari i industrial amb presència al Baix Empordà.


Amb accions com aquesta s’espera seguir contribuint en la inserció social i laboral d’aturats, preferentment de llarga durada, majors de trenta anys i amb fills a càrrec, un dels col·lectius més malparats de la crisi. Empreses i alumnes disposaran del suport d’una tècnica d’ocupació del Consell Comarcal que els orientarà i assessorarà durant la formació i la posterior inserció laboral que s’espera que sigui en sectors com carnisseries, supermercats, empreses alimentàries, sector industrial i restauració.
Totes aquestes mesures han sigut molt beneficioses per les empreses i alumnes que han participat en edicions anteriors del programa, tal com es demostra amb l’alt índex d’incorporació laboral dels participants.


Les empreses que vulguin formar part del programa, i així beneficiar-se d’aquestes ajudes, poden dirigir-se a promocioeconomica@baixemporda.cat i al telèfon 972642310.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies