Contacte
Informes d'adequació

Oficina d'Habitatge - Consell Comarcal del Baix Empordà

c. Tarongers, 12 (can Salamó). 17100 La Bisbal d'Empordà

T: 972642310 F: 972641003

Horari d'atenció al públic: de 9h a 14h, amb cita prèvia

habitatge@baixemporda.cat


Informes d'adequació d'habitatges

A partir del 30 de juny de 2011, la Generalitat assumeix noves competències en matèria d'estrangeria. Per tal de reagrupar un familiar, cal que la persona sol·licitant acrediti que disposa d’un allotjament adequat.

A partir del dia 27 de setembre de 2011, el Consell Comarcal del Baix Empordà, a través de l’Oficina d’Habitatge, tramita els informes d’adequació de l’habitatge per al reagrupament de persones empadronades al municipi de la Bisbal d’Empordà.

L'informe d’adequació de l'habitatge es sol·licita a l'Oficina de l'Habitatge i es lliurarà prèvia comprovació de la documentació juntament amb la carta de pagament de la taxa d'inspecció de l'habitatge.

Un cop emplenada la sol·licitud, cal que la presenti al Registre del Consell Comarcal juntament amb la documentació justificativa i els comprovants bancaris de pagament de les taxes. Finalitzat aquest tràmit la tècnica realitzarà una visita a l'habitatge per comprovar que compleix en seguretat i habitabilitat.Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies