Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2012 - FINALITZEN AMB ÈXIT ELS CURSOS DE FORMACIÓ PER PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR: TÈCNIC/A D’INFORMACIÓ TURÍSTICA I ACTIVITATS ADMINISTRATIVES EN LA RELACIÓ AMB EL CLIENT

Els cursos de formació professional ocupacional s’han dirigit prioritàriament a persones treballadores en situació d'atur. Es tracta de programes formatius teoricopràctics, en sectors econòmics prioritaris, que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d'inserció laboral mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores. Els cursos han estat subvencionats pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació Estatal.

El Consell Comarcal del Baix Empordà és la primera administració de la comarca acreditada per realitzar formació ocupacional i impartir cursos amb certificats de professionalitat,  una modalitat de formació pionera en consonància amb la normativa europea i estatal. Al llarg d’aquest curs acadèmic s’han impartit dos cursos de professionalitat d’activitats administratives en la relació amb el client, de 820 hores de durada i dos cursos de tècnic/a d’informació turística, de 475 hores als quals hi han pogut accedir unes seixanta persones en situació d’atur.

Amb l’objectiu d’afavorir la seva inclusió al mercat de treball, els alumnes han realitzat un mòdul de pràctiques en una seixantena d’empreses de producció i de serveis: hotels, allotjaments, càmpings, oficines de turisme, etc.

El Consell Comarcal del Baix Empordà i els ajuntaments de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols valoren la primera experiència com a molt positiva, ja que ha permès oferir recursos a les persones treballadores en situació d’atur per reorientar el seu perfil professional i, en d’altres casos, aconseguir una titulació que acredita els coneixements adquirits durant el curs i l’experiència professional prèvia. A més, 35 alumnes ja han trobat feina, alguns dels quals s’han inserit al lloc on feien pràctiques.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies