Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2012 - PÍNDOLA EMPRESARIAL - SER AUTÒNOM: FORMES JURÍDIQUES I FISCALITAT

La formació, que es va portar a terme el 10 de juliol, estava especialment adreçada a persones emprenedores, ja que  l'emprenedoria podria ser una sortida professional d'èxit en l'actual context de crisi. Durant la xerrada es van explicar quines són les implicacions fiscals i legals de ser una persona emprenedora i els aspectes essencials que cal conèixer.
El ponent, Daniel Viader, consultor de Fiscalitat Empresarial de la UOC, va tractar l'elecció de la forma jurídica, els tràmits d'inici d'activitat, la determinació de l'IRPF i les declaracions trimestrals. També va resoldre els dubtes específics  que sorgien durant el seminari.
Els assistents van fer una valoració molt positiva. Va ser una formació especialment útil per aquelles persones emprenedores amb intenció de constituir-se com empresa i per aquells que ja ho han fet, però volien aclarir dubtes i conèixer a fons les obligacions fiscals i legals a les que estan sotmesos.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies