Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2013 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ IMPULSA L’EXPORTACIÓ FORMANT UNA VINTENA DE TÈCNICS DE VENDA I DE COMERÇ INTERNACIONAL

Les exportacions continuen creixent tot i el moment de crisi, ja que les empreses busquen nous clients en mercats internacionals. Les empreses necessiten personal especialitzat i és per això que des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal s’ha posat en marxa el projecte Empordà Exporta, que inclou un itinerari formatiu per afavorir la inserció laboral que s’adreça a omplir el buit de perfils formats i amb experiència en aquest camp.
En aquest context socioeconòmic, el programa de formació de l’Empordà Exporta s’adreça prioritàriament a persones aturades i s’està portant a terme en el marc d’un projecte innovador i experimental cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu.
El 31 de juliol,  la consultora internacional Michael Page realitza un assessorament i entrevista a les persones participants per ampliar les seves possibilitats d’inserció laboral. Posteriorment el Consell Comarcal a través del seu vicepresident, Òscar Aparicio, porta a terme el lliurament de diplomes que acrediten la superació per part dels alumnes dels diferents mòduls que els capaciten per treballar en aquest àmbit. Segons Aparicio: “L’exportació és un sector clau per a la recuperació econòmica, per això des del Consell Comarcal hem fet una aposta estratègica”.
A nivell empresarial s’està afavorint l’agrupació d’empreses per a l’exportació per tal d’afavorir que siguin més competitives a l’hora d’enfocar-se a mercats internacionals: millorant les condicions amb proveïdors de transport, de logística, de serveis financers, d’empreses d'embalatges, de serveis de traducció, d’assessories especialitzades, disposar de borsa de professionals, etc.
Per més informació visiteu www.baixemporda.cat/exporta, contacteu telefònicament amb el Consell Comarcal de Baix Empordà o envieu un correu a empordaexporta@baixemporda.cat.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies