Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2014 - RECONEIXEMENT A LA SELECCIÓ DEL BAIX EMPORDÀ DE FUTBOL 7 DE LA CATEGORIA BENJAMÍ

Un any més, el Consell Esportiu del Baix Empordà i el Consell Comarcal han organitzat la selecció comarcal del Baix Empordà de futbol 7, categoria benjamí.

Durant el primer trimestre de l’any, el seleccionador comarcal va anar a veure els partits dels diferents equips de la comarca per poder confeccionar una llista de 21 jugadors dels quals, després de dos entrenaments de preselecció, en va escollir 12 que han estat els que han format part de la selecció comarcal del Baix Empordà.

Durant el segon i el tercer trimestres de l’any és quan es varen realitzar els entrenaments i tornejos que varen  enfrontar la selecció comarcal del Baix Empordà amb diferents equips de comarques veïnes, equips de la província i fins i tot equips de renom estatal. Al llarg d’aquest curs la nostra selecció ha participat en 5 tornejos i s’ha enfrontat a equips com: EC Granollers, Girona FC, GEiEG, Atlètic Pals, FC Barcelona, Cellera CF, FE Figueres, EMF Mont-ras i EF Sant Feliu.

Un treball de tot l’any que es va veure reconegut el passat dimecres 2 de juliol, durant el qual es va fer entrega als integrants de la selecció d’un certificat de reconeixement per la seva tasca i contribució a l’èxit de la selecció del Baix Empordà de futbol 7, categoria benjamí, d’aquest curs 2013-2014.

L’entrega dels certificats la van fer el president del Consell Comarcal, Joan Català, i el conseller comarcal i president del Consell Esportiu, Carles Salgas.

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà i el Consell Comarcal volem agrair la participació dels equips participants en els diferents tornejos. També volem agrair la col•laboració de tots els clubs de la comarca per cedir-nos els jugadors, ja que sense la seva col•laboració la formació d’aquesta selecció no hauria estat possible. Esperem que la propera temporada puguem continuar duent a terme aquesta iniciativa tan enriquidora per a totes les persones participants.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies