Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2016 - JORNADES TÈCNIQUES SOBRE SUBMINISTRAMENTS BÀSICS I POBRESA ENERGÈTICA

El passat dia 30 de juny l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Empordà, conjuntament amb el Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya, va organitzar unes jornades tècniques sobre subministraments bàsics i pobresa energètica al teatre la Gorga de Palamós.

Les jornades, que varen ser inaugurades per Lluís Puig, alcalde de Palamós, i per Bertrand Hallé, defensor del ciutadà de Palafrugell, van servir per posar en contacte els serveis socials i les entitats del tercer sector amb les principals companyies de serveis de subministrament bàsic del Baix Empordà, i millorar els procediments per garantir el dret d’accés als subministraments bàsics d’aigua, gas i electricitat a les persones i unitats familiars en risc d’exclusió residencial.

Les jornades, moderades per la tècnica comarcal d’Immigració, Isabel Oller, varen comptar amb l’assistència a la taula de debat de Maria José Merino Pareja, cap d’Àrea dels Serveis Socials – Ajuntament de Palafrugell; Israel del Arco Benaín, responsable d’atenció al client d’Endesa a Catalunya Zona nord; David Bosch Petit, Direcció de clients de Sorea a la zona nord de Catalunya; Valentín Viejo Fiances, delegat Aragó, Catalunya, Balears i Canàries d’Iberdrola; Jordi Cambronero Vicens, cap de clients Unitat de Gestió Barcelona-Girona d’FCC-Aqualia, i Cristina Sogas, responsable de relació amb organismes i oficina de garantia de Gas Natural Fenosa.

En finalitzar l’acte el vicepresident del Consell Comarcal, Òscar Aparicio, va agrair la bona predisposició de les empreses per treballar conjuntament amb els serveis socials, i en va destacar els acords i consensos adquirits tant per garantir l’accés als serveis bàsics a les persones més necessitades de la nostra societat, com per continuar amb la línia de col·laboració iniciada amb aquestes trobades.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies