Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2019 - NOMENAMENT NOU PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ

NOMENAMENT DEL NOU PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ

Joan Manel Loureiro Vall és des del passat 11 de juliol el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, després de ser investit amb els 17 vots que marquen la majoria absoluta gràcies al pacte d’ERC (12) amb Tots per l’Empordà (4) i UPM (1).

Els grups van defensar donar valor a l’ens i el nou president va avançar que vol “recórrer els pobles”, donar més importància al consell d’alcaldes i resoldre aspectes com la millora de les telecomunicacions, el transport públic i els polígons, a més de consolidar els serveis en marxa.

Segons l’acord, la vicepresidència primera serà per a en Xavier Dilmé (TxE). Completen les vicepresidències Sílvia Romero i  Enric Marquès, vicepresidents segon i tercer per Esquerra Republicana, respectivament.

L’acord preveu que l’ens comarcal s’estructuri en tres comissions informatives: Territori, Atenció a les persones i Assistència als municipis, Règim Intern i Activitat Econòmica.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies