Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2020 - ACTIVACIÓ SERVEI PRESENCIAL EN ELS CLUBS DE FEINA

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha reprès l'Atenció presencial en els Clubs de la feina de l'Ajuntament de la Bisbal, Pal,s Ullà, Calonge i Sant Antoni, Castell Platja d'aro i també en el "Campus" i "No t'aturis", serveis adreçats a joves. 

L'accés als serveis es realitza mitjançant l'atenció individualitzada de les persones sempre amb cita prèvia. Paral·lelament es continua oferint a la ciutadania la possibilitat de portar a terme l'atenció i orientació laboral mitjançant sistemes telemàtics, per tal de seguir oferint atenció i assessorament per aquest canal, en el cas que la persona ho prefereixi.

La tornada a les actuacions presencials es porta a terme amb les mesures de seguretat i sanitàries establertes i amb coordinació amb els Ajuntaments de la comarca. 

Els clubs de la feina afavoreixen la inserció laboral dels aturats, de la població en general i especialment dels col·lectius amb especials dificultats i actuen com a servei dinamitzador i integrador d'iniciatives que tinguin com aobjectiu final l'apropament de la població a la realitat del mercat laboral i la millora d'oportunitats d'ocupació. 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies