Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2020 - ENTREGA RECONEIXEMENTS SICTED

Més d’una seixantena d’empreses, serveis i institucions tenen ja el distintiu de qualitat turística en destinació (SICTED) que renova cada any el Consell Comarcal del Baix Empordà

 

Aquest any s’han distingit 7 empreses noves que han estat avaluades i han pres el compromís de qualitat per oferir el millor servei amb les millors garanties.

 

Dimecres, 22 de juliol del 2020

Avui, dimecres 22 de juliol, el Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat els distintius de qualitat turística a 63 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte ha tingut lloc a les 10 h al Club Nàutic de l’Estartit. En l’entrega dels reconeixements hi ha estat present l’alcalde de Torroella de Mongrí, Jordi Colomí i el vicepresident i conseller de Turisme i Promoció Econòmica,  Xavier Dilmé.

 

L’objectiu d’aquestes distincions és oferir el millor servei amb les millors garanties, tot perseguint la millora contínua i promovent un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme del Baix Empordà. Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.  

Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.
El SICTED s’implanta actualment a 190 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 13.000 empreses adherides i/o distingides.

Actualment estan distingides una gran varietat d’institucions al Baix Empordà, entre elles cossos de seguretat com la Policia Local de Castell – Platja d’Aro, Ports Esportius com el de l’Estartit on s’ha celebrat l’acte, prop d’una quinzena d’oficines de Turisme, allotjaments rurals i apartaments turístics, càmpings, empreses de turisme actiu, guies, restaurants, museus i centres d’interès, hotels i platges. Aquest any es sumen a la llista d’establiments distingits: Apartaments GIBERT (de Calonge i Sant Antoni), les empreses Aquàtica de l’Estartit, Oceansum, Unisub, Costa Brava Divers i Diving Les Illes, també de l’Estartit, així com l’Hotel Les Illes de la mateixa població.

L’alcalde Jordi Colomí ha donat la benvinguda als assistents i ha assegurat que “des de l’Ajuntament sempre hem valorat les distincions que premien la qualitat, aquest any es distingeixen moltes empreses del municipi i en un any tan complicat com el que vivim que l’acte es pugui desenvolupar a casa nostra és una molt bona notícia”. 

Pel Conseller Xavier Dilmé: “la comarca del Baix Empordà és pionera pel que fa la qualitat, tenim un Programa Pioner de Turisme Inclusiu, i tot allò que suposi un plus pel nostre turisme és important. Hem apostat per la marca Empordà que és un valor afegit per la Costa Brava i per l’Empordà, i la voluntat és anar de la mà el sector públic i el sector privat“.

En acabar s’ha fet un aplaudiment i una foto de grup amb tots els assistents. 

 

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies