Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JULIOL 2020 - NOU CLUB DE FEINA MONT-RAS

Nou Club de Feina a Mont-Ras per afavorir la inserció laboral

 

El Club de la Feina és un servei d’assessorament i orientació, on les persones que busquen feina o volen millorar-la, troben el suport tècnic i els recursos materials necessaris per tal d’encarar aquest procés i millorar les seves competències.

 

L’objectiu d’aquesta col·laboració és afavorir la inserció laboral de les persones aturades, de la població en general i especialment dels col·lectius amb especials dificultats. Aquesta iniciativa actua com a servei dinamitzador i integrador d’iniciatives que tenen com a objectiu final l’apropament de la població a la realitat del mercat laboral i la millora d’oportunitats d’ocupació. 

Aquest servei ofereix atenció i assessorament individual i grupal, orientació laboral i vocacional, avaluació del perfil professional, informació dels recursos per buscar feina, formació per a la recerca de feina, formació i intermediació amb les empreses que cerquen professionals. 

En aquest espai es disposarà de recursos, eines, i d’una tècnica especialitzada que assessorarà de forma personalitzada. 

 

El nou servei, que va entrar en funcionament el divendres 3 de juliol, està situat a l’Ajuntament de Mont-Ras, plaça de l’Ajuntament nº1 i funciona els divendres de 9 a 14 h de forma quinzenal i concretant cita prèvia.

 

Aquest servei s’ofereix en col·laboració amb els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, La Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí, Pals, Ullà i Calonge i, des de divendres, també amb el de Mont Ras.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies