Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


JUNY 2016 - EL CONSELL COMARCAL ORGANITZA EL CONCURS 10.000 RAONS PER VISITAR AL BAIX EMPORDÀ

El Consell Comarcal del Baix Empordà segueix apostant per la difusió i promoció dels recursos turístics de la comarca a les xarxes socials i per aquest motiu ha organitzat un concurs que s’anomena 10.000 raons per visitar el Baix Empordà. L’objectiu del concurs és agrair els més de 10.000 seguidors que es té actualment a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram i seguir promovent els atractius turístics del Baix Empordà, especialment els atractius de la comarca vistos amb els ulls dels propis seguidors.

La durada del concurs és de l’1 al 30 de juny de 2016 i consta de tres categories: paisatge, gastronomia i experiències.
Per participar en el concurs cal ser 'fan/seguidor' de la pàgina de Facebook de 'Baix Empordà Turisme i/o del perfil de Twitter 'baixemporda_tur' i/o del perfil d'Instagram 'VisitEmporda'.
Els seguidors d'aquestes xarxes que vulguin participar en el concurs hauran de publicar un post al seu perfil de Facebook i/o Twitter i/o Instagram explicant un bon motiu per visitar la comarca del Baix Empordà. La publicació haurà de complir aquests requisits:
- El participant haurà de publicar un post que s'iniciarà amb la frase 'Val la pena visitar el Baix Empordà per....'
- El participants haurà de completar la frase ' 'Val la pena visitar el Baix Empordà per....', explicant un bon motiu per visitar el Baix Empordà.
- El participant haurà d'acompanyar el post amb una imatge del Baix Empordà d’acord a la categoria del concurs que es presenta.
- El participant haurà d'etiquetar el perfil de Baix Empordà Turisme de la xarxa on faci la seva publicació: @BaixEmpordaTurisme a Facebook; @baixemporda_tur a Twitter i @VisitEmporda a Instagram i amb l’etiqueta #10000raonspaisatge a la categoria de Paisatge, #10000raonsgastronomia a la categoria de Gastronomia i #10000raonsexperiencies a la categoria d’Experiències.
El concurs ofereix tres premis; un per cada categoria:
Premi categoria Paisatge: Allotjament d’una nit per a dues persones amb esmorzar inclòs, en establiment hoteler de Platja d’Aro, ofert per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.
Premi categoria Gastronomia: Un àpat per a dues persones en un restaurant de Pals ofert per l’ajuntament de Pals, i una sortida d’Snorkeling per a dues persones a la Costa del Montgrí ofert per l’Escola Nautic & Diving i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí – l’Estartit.
Premi categoria Experiències: Un show cooking de cuina marinera per a dues persones a l’Espai del Peix de Palamós ofert per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós i el Museu de la Pesca – Espai del Peix.
Totes les imatges participants al concurs i els guanyadors es comunicaran el dia 8 de juliol als perfils i pàgines de Baix Empordà Turisme a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Més informació a: http://visitemporda.com/ca/concurs

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies