Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2013 - EL SERVEI DE CATALÀ LLIURA ELS PREMIS DEL CONCURS LINGÜÍSTIC DE LA FIRA D’ENTITATS

En el marc de la I Fira d’Entitats de Sta. Cristina d’Aro, que va tenir lloc el dissabte 11 de maig, el Servei de Català del Baix Empordà va organitzar dos concursos lingüístics. Un estava adreçat al públic infantil i contenia endevinalles, frases fetes incompletes i alguna enganyifa. L’altre concurs era per a persones adultes i consistia a emplenar un qüestionari sobre normativa lingüística, endevinalles i enganyifes, des de la parada de la fira.
Pel que fa al concurs infantil, la persona guanyadora ha estat Hawa Sannoh, d’11 anys i de Sta. Cristina d’Aro. Quant al concurs d’adults, s’ha endut el premi Salima Kallouche, de Platja d’Aro. Ahir, dia 28 de maig, les dues afortunades van rebre un lot de llibres de mans de la regidora d’Ensenyament, Carme Soler, cedits per l’Ajuntament de Sta. Cristina d’Aro i pel Consell Comarcal del Baix Empordà. El lliurament de premis s’ha portat a terme des del Punt d’Igualtat de Sta. Cristina d’Aro, entitat amb la qual tenim signat un acord de col•laboració en el marc del programa Voluntariat per la llengua.
La participació del Consorci per a la Normalització Lingüística en aquesta fira d’entitats de Sta. Cristina d’Aro ha estat una bona oportunitat per difondre els nostres serveis entre les persones assistents i entre les entitats que hi participaven.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies