Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2017 - PLATJA D’ARO PROFESSIONALS

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, impulsa un programa, que vol afavorir la formació i inserció de persones en situació d'atur en serveis auxiliars pera les empreses del municipi.

La iniciativa, sota la denominació de serveis auxiliars a les empreses, inclou el manteniment d'equipaments i edificis; jardineria; instal·lacions elèctriques; vigilància; suport a l'atenció al públic; i altres tasques o perfils professionals que requereixin les empreses i puguin assumir les persones participants a partir de la formació proporcionada.

La prospecció s'iniciaria en grups hotelers, càmpings i instal·lacions esportives o de lleure que ofereixen múltiples llocs de treball, i també en les empreses especialitzades de serveis que operen tot l'any.

S'ofereix formació professionalitzada i seguiment personalitzat als 15 participants per adaptar-los al lloc de treball i fomentar l'ocupació de llarga durada.

Per a més informació, adreceu-vos a:
Àrea de Promoció Econòmica i Turisme (Laia Estremeiro), telèfon 972 64 23 10, o bé a professionals@baixemporda.cat

Per inscriure't als cursos fes click aquí documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies