Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2020- 23 ACTIVITATS DE DESCOBERTA A 6 ESPAIS NATURALS DE L'EMPORDÀ

Des del 22 de març, en què comencen i durant la primavera i la tardor d’enguany, el Consell Comarcal del Baix Empordà coorganitza conjuntament amb el Consell Comarcal  de  l’Alt  Empordà,  23  activitats  de descoberta  als espais naturals de  l’Albera,  Cap  de  Creus,  Aiguamolls  de l’Empordà, el Montgrí, Baix ter i les Illes Medes, a les Gavarres i a l’Ardenya. Gairebé cada cap de setmana es proposa una activitat en un espai, amb la voluntat  de donar a conèixer el patrimoni natural d’uns entorns excepcionals. 

Es tracta d’un conjunt divers de visites guiades a qualsevol hora del dia i de la nit, a la recerca d’animals de mar i de terra i d’elements del patrimoni cultural que configuren la identitat d’aquest territori. Les propostes transcorren per paisatges tant de pla com de muntanya, tant de litoral com d’interior, i el programa proposa diferents activitats com caminar, nedar, remar o pedalar per observar els paratges naturals empordanesos. 

Són 23 activitats gratuïtes adreçades a tots els públics, des de famílies a fans del senderisme més exigent. Per a inscriure’s és imprescindible fer la reserva oportuna trucant al número de telèfon o adreça electrònica que s’indica per a cada activitat.

Aquestes activitats l’any passat varen interessar a 426 persones que varen donar una puntuació de 9,26 en una escala de valoració del 0 al 10 a les activitats.

Es tracta d’un conjunt d’activitats emmarcades en el projecte d’especialització i competitivitat territorial Natura, cultural i intel·ligència en xarxa, cofinançada pel FEDER de la Unió Europea, en la mesura que contribueix a promoure la descoberta d’un patrimoni que pot contribuir a millorar la qualitat de l’Empordà com a destí per als visitants que cerquen una estada slow pel territori i permet divulgar la tasca que duen a terme els equips que gestionen Parcs i espais naturals a l’Empordà i les organitzacions que treballen professionalment per a l’educació ambiental.

Els consells comarcals de l’Alt i del Baix Empordà coordinen l’acció dels diferents centres gestors d’aquests espais i les accions compartides de difusió. La informació de cada activitat està disponible als webs dels diferents espais i institucions                               organitzadores i a https://visitemporda.com/documents/agenda/contingut1460.pdf

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies