Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2015 - L'EMPORDÀ PARTICIPA AL MERCAT DE MERCATS I ELS VISITANTS S'INTERESSEN PEL PATRIMONI NATURAL I CULTURAL DE LA ZONA

Nou entitats turístiques gironines, els productes de Girona Excel·lent i diverses empreses agroalimentàries gironines van participar el passat cap de setmana a la fira Mercat de mercats, que se es va celebrar al pla de la Catedral de Barcelona, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta enogastronòmica de la demarcació de Girona als ciutadans barcelonins i visitants de la ciutat a través d’informació, degustacions i tallers.

L'estand de l'associació Empordà Turisme i dels consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà va rebre una afluència molt nombrosa de públic. Els visitants es van interessar principalment, per conèixer les propostes de senderisme, cales i camins de ronda, gastronomia, enoturisme i sobre indicacions per arribar a municipis i llocs i indrets d'interès. S'hi va repartir material genèric de l'Empordà i es va facilitar informació dels socis d'Empordà Turisme i de les empreses turístiques del Baix Empordà. A l'estand, també, s'hi ha acostat gent que estava preparant la seva visita a l'Empordà.

A la quarta edició de Mercat de Mercats hi van participar 23 parades dels mercats municipals de Barcelona, 20 productors de proximitat i qualitat, 10 cellers de vins i caves de Catalunya - entre els quals hi havia cellers de la DO Empordà-, 14 bars i restaurants de mercat i de la ciutat, i 34 xefs entre l’aula gastronòmica i la zona de tapes, entre els quals hi ha 14 estrelles Michelin.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, i la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Marta Felip, van visitar els espais promocionals i de degustació de producte gironins situats a la fira.

Pel que fa a la representació gironina a la fira, hi havia dos espais. En el primer, els consells comarcals de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, la Selva i el Ripollès, l’estació d’esquí i de muntanya Vall de Núria, el municipi de Roses i Boscos de Bruixes i Bandolers, a més del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, van oferir informació turística i enogastronòmica de la destinació. En el segon, es presentaven i es tastaven els productes de qualitat de la denominació Girona Excel·lent, com ara arròs de Pals producte adherit també a la marca de garantia Productes de l’Empordà, anxoves, olis, vins, poma de Girona i fesols de Santa Pau.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies