Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2015 - SESSIONS DE DINAMITZACIONS ALS PARCS DE SALUT

Durant aquest mes de novembre, s’han dut a terme 2 sessions en col·laboració amb PAFES (Pla d’Activitat Física, Salut i Esport) amb personal sanitari del CAP de Torroella de Montgrí i del CAP de Palamós.

En aquest moment, s’han format totes les àrees bàsiques de salut de Catalunya per tal que els professionals de salut aconsellin a les persones fer una vida activa, és a dir, realitzar almenys 30 minuts d’activitat física moderada 5 dies per setmana (adults) o 60 minuts cada dia (infants i adolescents).

L’objectiu d’aquestes dues sessions realitzades els passat 4 i 16 de novembre, respectivament, era fer una sessió pràctica al parc de salut del municipi amb una intensitat alta perquè els professionals coneguessin de primera mà quins són els beneficis d’aquestes sessions per poder transmetre-ho als seus usuaris i també perquè esdevinguin usuaris directes d’aquest programa que s’imparteix a tota la comarca.

Els resultats van ser tan positius que s’està treballant amb la idea de fer sessions més periòdiques i treballar proves pilots per analitzar el resultat d’aquestes sessions. Així mateix, aquests professionals van avaluar aquesta sessió com una experiència positiva, recomanable i altament gratificant.

L’Àrea Bàsica de Torroella de Montgrí té personal sanitari que treballa als municipis de Torroella de Montgrí, Verges, la Tallada d’Empordà, l’Estartit i Ullà, on hi ha parcs de salut urbans, i Gualta, on hi ha xarxa d’itineraris saludables; i l’Àrea Bàsica de Palamós té personal sanitari que treballa a Palamós i Vall-llobrega, on també hi ha parcs de salut urbans.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies