Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2016 - L’ÀREA DE MEDI AMBIENT ES REUNEIX AMB TÈCNICS DE LA COMARCA PER ELABORAR EL PLA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS COMARCALS

El Consell Comarcal ha començat a redactar el Pla de Prevenció de Residus Comarcals, amb la proposta de més de 80 accions concretes per dur a terme en l’àmbit local. Aquest document conté una primera diagnosi sobre la generació de residus i una relació d’accions i estratègies per aconseguir reduir la quantitat de residus que es produeixen a la comarca.


Les polítiques de prevenció de residus que es poden aplicar en l’àmbit municipal sovint són difícils o inviables en municipis petits o mitjans, i per tant, establir propostes comarcals és l’única manera que es puguin portar a terme, de manera que la inversió feta doni resultats en les quantitats globals generades.


Tot i tenir un àmbit comarcal, aquest document també inclou accions específiques per a municipis concrets, i marca objectius i calendaris, de manera que el Pla pugui ser aprovat per cadascun dels ajuntaments i que serveixi com a pla de prevenció de residus municipal.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies