Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2018 - EL CONSELL COMARCAL FORMA A CONCESSIONÀRIES DEL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR EN MOBILITAT SEGURA

L’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal organitza unes sessions formatives sobre mobilitat segura, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra.

L’ús del cinturó de seguretat i del mòbil durant el recorregut d’un servei de transport, són algunes de les activitats que s’estan duent a terme els dies 26 de novembre, 3 i 10 de desembre al Consell Comarcal del Baix Empordà.

Durant aquestes tres sessions es parla de les característiques del servei de transport i de les mesures de seguretat, alhora que també es fa un recordatori  de la normativa de transport escolar i de menors, i de les funcions i obligacions que tenen les persones acompanyants i el conductors.

El curs està dirigit a conductors, monitor/es, acompanyants i responsables de les empreses que actualment són concessionàries del servei de transport escolar gestionat pel Consell Comarcal qui disposa actualment de 36 rutes.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies