Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2018 - JOVES EN PRÀCTIQUES

MOTIVATS I A PUNT PER TREBALLAR

14 Joves graduats universitaris en Dret, Antropologia, ADE, Ciències Ambientals, Comunicació Cultural, Fisioteràpia i graduats superiors en Administració i Finances, Informàtica i Arquitectura, s’han incorporat a 12 àrees que donen servei a la comarca

El 31 d’octubre s’han incorporat al Consell Comarcal del Baix Empordà catorze joves en la modalitat de contracte de treball en pràctiques a través del programa Joves en Pràctiques de Garantia Juvenil. En concret, s’han incorporat dos joves a Medi Ambient; dos a l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà i dos al Centre Especial de Treball Tramuntana. Els vuit restants s’han repartit per les àrees d’Habitatge, Arquitectura, Recaptació, Intervenció, Immigració, Serveis Socials, Secretaria, i Promoció Econòmica i Turisme. La durada dels contractes dels joves beneficiaris és de sis mesos; per tant, finalitzarà el 30 d’abril del 2019.

Els joves treballaran col·laborant en projectes d’interès general i social amb iniciatives com la introducció del big data en la gestió dels residus comarcals; la implantació del sistema de recollida de residus porta a porta a Verges, municipi pioner al Baix Empordà en aquest sistema; el tractament dels fons dels arxius dels ajuntaments de la comarca i la digitalització i descripció del fons d’imatges de l’Arxiu Comarcal; la gestió de cèdules d’habitabilitat de segona ocupació; l’elaboració del pla d’implementació del model de transport adaptat i assistit; l’adequació dels procediments de recaptació de tributs locals a la notificació electrònica, i l’elaboració d’una diagnosi de la situació de la immigració a la comarca.

Altres projectes en què s’integraran els beneficiaris són la creació i gestió d’un pla de comunicació del Consell Comarcal; l’estudi i elaboració de documents jurídics per a l’ens; la posada en marxa del pla anual de control financer de la institució; l’elaboració d’un estudi sobre l’estat actual dels edificis del Consell i les seves mesures d’incendis i accessibilitat; el desenvolupament de programari i l’assessorament tècnic dels sistemes operatius informàtics del Consell i del Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana, i el servei sanitari de fisioteràpia adreçat als usuaris de l’esmentat centre ocupacional.

Garantia Juvenil és un programa finançat amb fons europeus i gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu reduir la taxa d’atur entre els joves, tot facilitant-los l’entrada al mercat de treball i ofereix formació, orientació laboral i acompanyament als joves que vulguin desenvolupar el seu projecte d’emprenedoria o autoocupació. Amb accions com aquesta s’espera seguir contribuint en la inserció laboral de joves en situació d’atur.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies