Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2018 - TREBALLANT LA FEMENITAT

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració del SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà, ha programat per cinquè any consecutiu un conjunt d’activitats per treballar la feminitat. I és que, per arribar a la igualtat entre dones i homes, cal respectar les diferències i tornar a donar valor a allò que és femení. Per això, des de fa cinc anys, es programen diferents activitats per donar visibilitat a la feminitat i per oferir espais on les dones puguin desenvolupar diferents activitats que les ajudin a sentir-se millor amb elles mateixes i a compartir-ho amb altres dones.

En aquest sentit, enguany s’han programat quatre tallers que es faran durant la segona quinzena de novembre. I seran de temàtiques tan diverses com “Integrant la nostra autocura”, “Viatge al centre del plaer”, “ Dona i sexualitat conscient: massatge dels pits femenins” o “Ritmes femenins”. Els tallers són gratuïts, però les places són limitades, per això cal fer inscripció prèvia a siad@labisbal.cat o per telèfon al 972 64 23 10.

El lloc on es faran és a les dependències de les Escoles Velles (c. de l’1 d’Octubre de 2017, 16 de la Bisbal d’Empordà).

Dimecres 14 de novembre, de 19 a 21 h
TALLER D’AUTOMASSATGE: “Integrant la nostra pròpia autocura”
A càrrec d’Encarni Grabalosa.
Taller per sentir-nos i aprendre a tenir cura de nosaltres mateixes a través de la reflexologia i el massatge.
Aprendrem, amb l’ajuda d’un petit dossier molt pràctic, a equilibrar la nostra energia i activar-la.
Aconseguirem relaxar el sistema nerviós i activar els sistemes immune, circulatori i limfàtic amb les mans.

Dissabte 17 de novembre, d’11.30 a 14.30 i de 16 a 19 h
TALLER : “Viatge al centre del plaer”
A càrrec de Maria Cabral i Kim Jordan.
Aquest taller és un workshop de sexualitat dissenyat i dirigit per Maria Cabral, sexòloga i educadora social, experta en gènere i violències masclistes, que compta amb la col·laboració de la ballarina i sociòloga, experta en cultures i racisme, Kim Jordan. Un espai educatiu i artístic que relaciona disciplines tan diferents com la sexologia i la dansa. Dansa i paraula, sexualitat i art en aliança per al plaer femení. Un taller d'educació sexual i treball corporal on, a més de tenir en compte l'estructura patriarcal en la qual totes i tots actuem, puguem sacsejar alguns prejudicis i, al mateix temps, augmentar el plaer i l'alegria. Un laboratori d'experimentació i trobada amb la pròpia singularitat. Un taller on parlem de feminismes, del fet sexual humà, d'autoerotisme i eròtica compartida, de desitjos i fantasies. També practiquem i ensenyem exercicis per aprendre a reconèixer la musculatura pelviana i enfortir els glutis a través del Twerk.

Dimecres 21 de novembre, de 19 a 21 h
TALLER : “Dona i sexualitat conscient: massatge dels pits femenins”
A càrrec de Karina Vizcaíno. Anatomia Viva.
El massatge en els pits femenins és una de les pràctiques bàsiques de la sexualitat femenina taoista que aporta benestar, salut i longevitat a la dona.
A més, els pits femenins són una de les zones de la dona més propera al cor que ens connecta amb la nostra sensualitat i capacitat de nodrir. 
En aquest taller pràctic aprendrem a fer-nos un massatge en els pits i a cultivar la seva cura conscient.

Dies 26 i 28 de novembre i 3 de desembre, de 19 a 21 h
TALLER: “Ritmes femenins”
A càrrec de Laia Estremeiro.
La dansa i el moviment són una forma innata d’expressió personal que cal potenciar per entrar en contacte amb nosaltres mateixes. El cos és el vehicle de les nostres emocions on acumulem totes les vivències. Treballar directament amb el cos permet estar millor amb una mateixa, i viure les emocions d’una forma més natural. 
Amb aquest taller i través del cos i els nostres ritmes personals podrem descobrir-nos, permetre’ns ser com som i gaudir-nos. 
En aquest taller, inspirat en els 5 ritmes de Gabrielle Roth, explorem el moviment individual i col·lectiu combinant la meditació estructurada amb el procés creatiu, l’expressió i l’exploració emocional. L’estètica del moviment no té importància ja que la finalitat és recuperar espontaneïtat i autenticitat. Les sessions estan dissenyades perquè qualsevol persona sense cap coneixement de dansa, de qualsevol edat o condició física pugui realitzar-les.documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies